Nico Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mężatki mi nigdy nie przeszkadzały..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A ich mezowie? Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Brzydka... Honda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 A ich mezowie?Tez nie...zresztą nie znałem osobiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Tez nie...zresztą nie znałem osobiście...Ja niektórych znalem ... z widzenia :biggrin: "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ja niektórych znalem ... z widzenia :biggrin:Hehe z widzenia to tez znałem.Ale nigdy nie bzykalem dziewczyn/żon moich kolegow.Jakieś zasady trzeba mieć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Hehe z widzenia to tez znałem.Ale nigdy nie bzykalem dziewczyn/żon moich kolegow.Jakieś zasady trzeba mieć ;-)Wiadomo , tylko z widzenia :) "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Z widzenia sie nie liczy:p Brzydka... Honda ;)Jak sie nie podoba to sie napij...podobno pomaga Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mała, nie szczekaj....spokojnie, nawet hybryde mozna zerwac a potem pilnikiem:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) To porada byla:p z dobrego serca taka Hybryde to mozna zmywaczem w sumie:p Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Dreamof Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No ale chyba paznokieć naturalny można naruszyc, płytke czy jak to mówią:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamof Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zmywaczem? Nie:p Pilnikiem...raczej nie;) Szlifierki bym raczej nie polecala;p Aaa pytanie mam..Nawet... Czy Cbf-ka 600 SA ma inna budowe silnika niz S? Kupilam gmole do.600 S i za chusteczke nie da rady ich zamontowac.. Powiedz mi, a zapomnę.Pokaż mi, a zapamiętam.Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Bzdura jakas, da sie, po cholere cos kupiwalas jak za buziaka Ci to wszystko przywioze do Torunia. Podaj rocznik i kolor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi