Mlodymtx125 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem hondy mtx 125 jako ze to moj pierwszy motor w życiu nie mam za wiele pojęcia. Mam kilka pytan 1. Chciałbym kupic amortyzator tylny gdyż jest wybitny ale nigdzie w internecie nie moge znaleźć takiego. Moglby mi ktoś podpowiedziec jaki ma byc? 2. Chciałbym wymienic olej w przekładni. Na jakis "najlepszy" rowniez nie za bardzo wiem jaki. I jak to zrobić? 3 czy olej do mieszanki platinum rider to odpowiedni wybór? Dziękuję z góry za pomoc:) pokoj braciom na jednosladach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodymtx125 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem hondy mtx 125 jako ze to moj pierwszy motor w życiu nie mam za wiele pojęcia. Mam kilka pytan 1. Chciałbym kupic amortyzator tylny gdyż jest wybitny ale nigdzie w internecie nie moge znaleźć takiego. Moglby mi ktoś podpowiedziec jaki ma byc? 2. Chciałbym wymienic olej w przekładni. Na jakis "najlepszy" rowniez nie za bardzo wiem jaki. I jak to zrobić? 3 czy olej do mieszanki platinum rider to odpowiedni wybór? Dziękuję z góry za pomoc:) pokoj braciom na jednosladach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodymtx125 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam panowie jestem nowy na forum gdyz dopiero kupiłem swoj pierwszy motor . Mam pytanie odnośnie amortyzatora tyl, nidzie na allegro itp nie moge znaleźć albo nie umiem ;( czy mógłby mi ktoś pomóc jaki ma iść? Pozdrawiam hondziarzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolMTX80r2 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Szukaj amortyzatora na olx lub allegro. Moze byc z jakiegos innego enduro tylko zeby był w miare równy długością. Olej nalej do silnika motul transoil zielony. Super działa. Olej do mieszanki kupuj coś w stylu castrol power 1 lub ipone samurai. Żeby był full syntetyk i cieszył sie dobrymi opiniami to najważniejsze. Trzeba zadbac o te silniczki bo Mtx to super maszynki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi