waski-ks Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam, sprzedam oświetlenie kasku widoczne na zdjęciach ze światłem stałym, przewód można układać i giąć w dowolny sposób. Zestaw zawiera: Przewód, sterownik oraz złączkę. Na kasku widocznym na zdjęciach został użyty przewód niebieski o długości 2m oraz sterownik 0-2m opisany niżej w ofercie,oraz złączka. sterownik zasilany jest paluszkami 3xAAA. Niestety nie posiadam żadnych mocowań przewodu ( ja przykleiłem wszystko na gorący klej a sterownik na mocną taśmę ). przy zakupie więcej niż 2m przewodu trzeba zakupić inny sterownik ( opis niżej) UWAGA !! STEROWNIK NIE JEST WODOSZCZELNY !! Przy zakupie sterownika 0-2m trzeba uważać aby woda nie dostała się do mikrofonu ( zaznaczony na jednym ze zdjęć zielonym kółkiem) na czerwono zaznaczony włącznik światła oraz regulacja mikrofonu Cennik: Przewód grubości 3,2mm sprzedaje na metry, do wyboru kolor niebieski, zielony, czerwony, żółty, różowy. W razie zakupu więcej niż 1m proszę dać znać czy ma być w całości czy pocięty na metry.CENA 15zł za metr Sterownik do 0-2metry. Zasilany dwoma bateriami AAA. wymiary: 10cmx2,5cmx1,5cm Sterownik posiada trzy funkcje. Miganie, miganie w rytm muzyki oraz światło stałe CENA 15zł/szt Sterownik do przewodów 0-3 metry. Zasilany dwoma bateriami AA. Wymiary 7.7×2.5×1.5 CM. Trzy funkcje świecenia.szybko, wolno oraz światło stałe. CENA 20zł/szt Złączka: połączenie przewodu ze sterownikiem. jeśli chcemy złączyć więcej niż jeden przewód proszę napisać ile a wyślę wtedy złączkę z większą ilością wyjść.CENA: 4zł/szt Dostawa: 15zł bądź odbiór osobisty Potrzebujesz więcej niż 3metry przewodu ?? napisz na email. Email: [email protected] Termin realizacji 10-20 dni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Czy to aby nie jest nielegalne? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi