Gattling Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Witam!Poszukuję tłoka do mojej hondy mtx 80, szukałem na wszystkie możliwe sposoby i nic !Byłem w kilku sklepach pytałem szukałem, niestety na marne... Mam nadzieję, że tu mi szczęście dopisze :)Chodzi o tłok febi 52,40mm, a przynajmniej taki był wcześniej, lecz uległ uszkodzeniu przed montażem.Z góry dziękuję za pomoc :)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Jaki jest skok tłoka? Szukam takiego tłoka i widzę wszystkie do MBX/MTX na 49,50 mm średnicy. To, co podajesz jest już pomiędzy XI i XII nadwymiarem... Problem w tym, że największe tłoki jakie znalazłem to X nadwymiar, a w polskich magazynach mają tylko do VII (51,25 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattling Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Okazało się, że na fakturze był podany zły rozmiar średnicy tłoka... nie sprawdzałem, bo byłem pewny, że faktura nie kłamie, widocznie jednak może kłamać :/ tak czy siak wielkie dzięki za chęci i poświęcony czas :)Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi