Stroman Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Hejka.W tym terminie jadę ww.trasą.Z racji dużego turystyka raczej asfalt.Noclegi byle gdzie byleby pod dachem.Tempo typowo turystyczne. Termin sztywny bo 21 muszę być już na miejscu.Jakby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam.☺☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jakiś plan wycieczki masz już nakreślony ? Jakie tempo przelotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) W Rumunii bylem już kilka razy, więc większość z typu " must see" już widziałem ale na Ukrainie nie bylem jeszcze, stad taki plan żeby jechać przez UA.W POLSCE chcę przejechac przez pętlę bieszczadzką. Nie jestem zwolennikiem zwiedzania muzeów kościołów itp bardziej wolę oglądać to co stworzyła natura . Wiadomo w UA tempo dyktują drogi więc bez pośpiechu. W RO chcialbym przejechać drogą bodajrze 185 bo jechalem nią wczesniej i podobno jest po remoncie a widoki mega. Raczej karpacka Rumunia niż wybrzeże czy południe.Poza tym nie mam parcia na cele. Jestem otwarty na propozycje trasy, pod warunkiem że będzie kręta. Ogólnie dysponując takim czasem na podróż nie chcę się pchać gdzieś dalej żeby nie było napinki . Dlatego wybrałem taką trasę, a prócz tego lubię takie lokalne klimaty, miejsca jeszcze słabo dotknięte komercją. Noclegi jak pisałem pod dachem, jedzenie raczej lokalna kuchnia, choć jakiś zapas zawsze mam na czarną godzinę.Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Stroman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Pasi, jeśli urlop z rodzinką mi się nie nałoży to z chęcią bym się dołączył. Będę się odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Pasi, jeśli urlop z rodzinką mi się nie nałoży to z chęcią bym się dołączył. Będę się odzywał.No to jak by co to daj znać!![email protected] Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Stroman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianoJ Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 jakimi sprzetami lecice?\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 jakimi sprzetami lecice?\ja tym co mam w opisie, crosstourer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mulistrada, tylko czy polecę to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coachu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Hej, ja bym się nawet dołączył.Masz jakiś plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vater Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Też lecę w tym terminie ze ślubną, na jednym motku. Planuję zmieścić się w termininie 11- 17 lipca, ale kierunek mam w innej kolejności tj. Rumunia z międzylądowaniem w Hajduszoboszlo. Potem nocka w okolicach Sybina - Transfogaraska i Wąwóz Bicaz. Dalszych planów nie mam. Jakby komuś pasowało, czekam na kontakt. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Vater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Hej, ja bym się nawet dołączył.Masz jakiś plan ?Plan ogólny masz kilka linijek wyżej w tym wątku. Powrót przez Węgry i SK z zaliczeniem jakichś basenów w tym pierwszm. Jak masz pytania to wal śmiało. ☺ Też lecę w tym terminie ze ślubną, na jednym motku. Vater, co do kolejności to jest mi obojetne,też chcialbym odpocząć w Hajduszo. Jednak termin mam sztywny jak włosy Pazdana☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vater Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Chodzi mi również po głowie powrót przez Ukrainę : https://goo.gl/maps/hwCEksguGzk . Tylko nie mam pewności, czy wybrana przeze mnie trasa jest przejezdna. Ktoś ją zaliczył w realu ?Vater, co do kolejności to jest mi obojetne,też chcialbym odpocząć w Hajduszo. Jednak termin mam sztywny jak włosy Pazdana☺.Mam podobnie - ruszam w poniedziałek i wracam najpóżniej w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi