art Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moj kolega kupil ostatnio "motorek" CZ 175 i baaaardzo prosil mnie zebyscie ocenili jakosc jego zakupu kupil ja za 900zl wiec dla mnie troche duzo bo kolega(inny ) kupil etz 150 w super stanie za 950zlWiec oceniajcie Jeszcze jedno jak to sie ma do przyspieszenia /predkosci co jest lepsze etz150 czy cz 175???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Oj drogo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 no drogo :|ja moja za 75 zl kupilem (niema pomylki, 75 a nie 750) z papierem i wszystkim, ale w stanie troszke zaniedbanym te sprzeciki chodza tak do 700 zl zwykle co do przyspieszenia to ja na ETZ nie jezdzilem, ale wiem ze CZ ma atomowy start :mrgreen: moze to zasluga tego ze moja ma od nowosci nawiniete niecale 5000 km :banghead: 1 jest dosc dluga ale moto na 1 sie wkreca na obroty tak swietnie ze trzeba sie naprawde trzymac kierownicynatomiast znajomy, ktory wczesniej mial ETZ 150 mowi ze CZ ma lepszego buta, ciagnie od mneijszych obrotow, ale nie mowil nic o v-maxCZ ma w/g danych fabrycznych 120 kmphniewiem jak ETZ no i CZ ma 15.5 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 CZ ma 15.5 KM o w morde!!! 8O Etka ma 12,5 KM No to mam przes**ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Troszke przepłacił moto wyglada naprawde fajnie ,tylko przydało by sie tą owiewke zdjac (tak na mój gust).I nie wiem co to jest za moda na sprzety typu jawa wsk cz w dziale SPORT/Naked/Turystyk rozumiem ze jest szybsza od twojej eci ale to nie znaczy jeszcze ze to jest sport :banghead: ja i tak bardziej wolał bym ecie . PS Jak dalej chcesz byc najszybszy to zawsze mozna troche piasku do baku przeciwnika :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 120 kmph 15.5 KM No chyba przegioles to chyba troszke niemozliwe Ma ktos jakies wiarygodne dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 I nie wiem co to jest za moda na sprzety typu jawa wsk cz w dziale SPORT/Naked/Turystyk rozumiem ze jest szybsza od twojej eci ale to nie znaczy jeszcze ze to jest sport :D .no ale juz pod naked mozna ja podciagnac' date=' bo weteran to to niejest, no chyba ze klasyk ja i tak bardziej wolał bym ecie a ja niewiem bo na eci nie jezdzilem, tobie tez bym radzil najpierw objezdzic oba a dopiero sie wypowiadac :banghead: PS Jak dalej chcesz byc najszybszy to zawsze mozna troche piasku do baku przeciwnika :twisted:bardzo madrze :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 no ale juz pod naked mozna ja podciagnac, bo weteran to to niejest, no chyba ze klasyk Jak na razie taki całkowity naked też nie jest bo ma owiewke :D ja i tak bardziej wolał bym ecie a ja niewiem bo na eci nie jezdzilem, tobie tez bym radzil najpierw objezdzic oba a dopiero sie wypowiadac Wolał bym bo jakos marka bardziej mi odpowiada ,bardziej znane jeździłem i mi sie spodobała a cz fakt faktem nie jeździłem ale wydaje m sie brzydsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi