solis Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 hej.mam problem z moim gaźnikiem mikuni hsr 45. zasila jednostkę s&s 113. gdy na postoju odkręcę kranik to leci paliwo przez gaźnik takim wąskim wężykiem. to chyba przelew. miałem to samo w ubiegłym roku i pomógł gumowy młotek (chyba pływak się zawiesił) nie chciałem zaglądać do środka bo śruby są trochę zdezelowane ale chyba w tym roku jestem zmuszony to zrobić. czy może być tego jakaś inna przyczyna niż zawieszony pływak?? działo się tak również na postoju np na światłach. lał na ulicę niesamowicie. wydaje mi się że podczas jazdy nie ale nie jestem pewien, (zauważył bym wtedy znaczny spadek ilości paliwa a pali w normie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocker Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wydaje mi się,że jak przelewa to albo pływak się wiesza albo jest dziurawy i nabrał paliwa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solis Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 więc tak czy inaczej muszę go rozebrać. jutro biorę się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi