Robert Michalak Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Cześć! Miałem oryginalne oparcie pasażera w mojej XVS 1300A Tourer, które okazało się zdecydowanie za niski i tym samym nie wygodne.Do oryginalnego stelaża dorobiłem własnym sumptem samą poduszkę (zdecydowanie większą). Za samą czarną 3mm blachę 40x50cm zapłaciłem - 25 zł.Lakier akrylowy w spraju i rozpuszczalnik do odtłuszczenia przed malowaniem - 18 zł.Wspawanie przedłużonych nakrętek i gięcie (profilowanie) oparcia - 40 zł.Oklejenie pianką i obszycie sztuczną skórą - 200 zł. Łącznie wyszło 283 zł. Załączam zdjęcia. Żona przymierzyła się i stwierdziła, że teraz będzie jej wygodnie.Po zamontowaniu tego "byczego" oparcia troszkę się przeraziłem, że takie wielkie. Ale myślę sobie, że ja i tak będę patrzył do przodu i nie będę tego oparcia oglądał. Z biegiem czasu się przyzwyczaję a plecaczkowi będzie wygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 No małe to oparcie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi