motif Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Od jakiegoś czasu kusi mnie ten kraj bardzo żeby się wybrać.Zastanawiam się tylko jak najlepiej to zorganizować żeby nie tracićczasu na przejazd przez Europę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Niemcy i prom. Prom drogi Ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Szkocja chyba ładniejsza, czy nie? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Szkocja chyba ładniejsza, czy nie? no ładna, i chyba nawet po drodze :) ale Irlandia niczego sibie również: Edytowane 9 Maja 2016 przez motif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kiedy chciałbyś jechac?Planowałem Szkocje ale może byc i Irlandia .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Konkretnych planów jeszcze nie mam, faza wstępna na razie :) Na pewno nie wcześniej niż wrzesień.Tobie kiedy pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Jestem wolny od ostatniego weekendu sierpnia , a wiec początek września może byc :biggrin: .Na jak długo planujesz wyprawe? Napisz troche jak planujesz droge i ew. co do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi