cross21 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Aprilia Sportcity 125 cm, kat. B, rej.PL, Oferta prywatna! Warszawa. http://allegro.pl/show_item.php?item=6150374012http://olx.pl/oferta/aprilia-sportcity-125-cm-kat-b-rej-pl-sport-city-125-oferta-prywatna-CID5-IDfhcjR.html#f6847d027f Aprilia Sport City 125 Zarejestrowana w Polsce. Oryginalny przebieg 25tys. Jestem osobą prywatną. Skuter w Polsce od 2012r. Od początku w prywatnych rękach, nie tak jak wszystkie sprowadzone przez komisy/handlarzy, którzy sprowadzają uszkodzone z planem odbudowy i zarobku, bo tylko na takich da się zarobić. Jazda na nim sprawia bardzo dużo przyjemności i jest komfortowa ze względu na duże koła, na których nie czuć dziur w drodze. Bardzo zwrotny i szybki skuter. Jak się tylko chce to od świateł do świateł jest się pierwszym i nie trzeba się martwić o wyprzedzające samochody, które zostają w tyle. Nawet z innymi 125-tkami 4T wygrywa od startu. Nazwa Sport City nie jest tu widocznie bez powodu. Skuter ten dał mi przedsmak prawdziwego motoru i sprawił, że zapisałem się na kurs na kat.A i kupiłem Hondę Hornet CB 600. Fakt, że Aprilia ma już zastępstwo jest jedynym powodem sprzedaży. Skuter ze względu na jego stan i praktyczność miałem zamiar zostawić na dłużej, jako drugi dwukołowy pojazd, ale odkąd mam Horneta tylko stoi zajmując miejsce w garażu nieużywana. Skuter w stanie bardzo dobrym. Eksploatowany od początku z myślą, że zostanie na dłużej ze mną. Oryginalny lakier. Ślady użytkowania jak to w 11-sto letnim skuterze, czy motorze, który ma dookoła plastiki. Bardzo ładnie wygląda. Aprilia bezwypadkowa i bezkolizyjna. Nic nie jest zaretuszowane i ukryte w celu podbicia ceny, łatwiejszej odsprzedaży, czy dla lepszego samopoczucia przyszłych, nieświadomych właścicieli. Przed zakupem oglądałem 3 inne sztuki tego modelu i kupiłem najlepszy. Stan Aprilli w moich rękach na zmienił się na gorsze. Wręcz przeciwnie. W zimę w ramach przygotowań na nowy sezon wymieniony został pasek napędowy na nowy kevlarowy, na którym zrobiłem dopiero ok 200km. Wymienione łożyska i uszczelnienia pompy cieczy chłodzącej oraz płyn chłodniczy, więc nie ma obaw, że w upalne dni spotka nowego właściciela nieprzyjemna niespodzianka. Układ chłodzenia posiada wiatrak chłodnicy, co efektywnie poprawia skuteczność chłodzenia nawet w korkach. Na nowym oleju zrobione zaledwie ok 500km. Bez wkładu finansowego. Tylko wsiadać i cieszyć się całym sezonem. Po zakupie można spokojnie wracać na nim do domu nawet pod samą granicę :). Silnik jak i wiele innych podzespołów stosowane w wielu modelach Aprili, Piaggio i Gilery. Części ogólnodostępne. Polecam. Cena do negocjacji. Tel. 603133135 Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez cross21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross21 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 SPRZEDANA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi