Kazinek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Yamaszka TDR 125 rok 1999. W pełni odblokowana. W chwili obecnej jest docierana. Fotki zrobione po krótkiej trasie na szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazinek Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Kilka fotek z rozpoczęcia sezonu motocyklowego. 10.04.2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorcycleManiac Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Wszystko ładnie i pięknie ale w bluzie, i adidaskach się nie jeździ..... :banghead: Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez MotorcycleManiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazinek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 To nie bluza tylko kurtka:p a kapci jeszcze nie mam. Na crossa sprzedałem i nie kupiłem kolejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi