Areczek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam W dniu wczorajszym odebrałem z salonu w Warszawie swoją Hondę CBR 650F HRC i po dwóch dniach jestem wręcz zachwycony tym motocyklem :)Moje poprzednie moto MT 07 z 2014 nie dawało mi tyle frajdy i radości z jazdy, a Honda jest wręcz intuicyjna sama się układa do toru jazdy, jeździ szybciej i w ogóle jest fajniej pod każdym względem jestem z Warszawy wiec jeśli jest tylko pogoda i mam czas wyciągam maszynę - jeśli jest ktoś kto chce wspólnie polatać zapraszam do kontaktu. pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Gratulacje Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Malowanie nieziemskie. !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksenonn Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ślicznota, a panie ile to pali ;) Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi. ..naprawdę. .. aż czasami ciężko ich wyprzedzić! !! :) Motorynka, Ogar 50, Jawka, Mz Etz 251E, Honda Cr 125, Ktm Exc 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczek Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 ślicznota, a panie ile to pali Jestem zaskoczony ze tak mało 5,5l / 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jestem zaskoczony ze tak mało 5,5l / 100Te 5,5l nie są raczej ewenementem w tej klasie, silnik w tym przypadku nie jest wysilony. Spalanie standardowe, tak bym to ujął :-) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eGzotic Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ładny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi