fabtom Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam, mam problem z Yamaha WR 125X 2010r, silnik pracuje ok, nie brakuje mu mocy lecz jest problem.Gdy zapalam wszystko jest ok, ale jak się wyłączy ssanie to silnik zaczyna pracować nierówno, tzn falują obroty. Przeczyściłem przepustnicę, wtrysk i problem dalej występuje.Próbowałem podnieść mu obroty podciągając linkę na przepustnicy ale jak jest zimny to ma bardzo wysokie obroty.I teraz pytanie, co jeszcze sprawdzić, jak zdiagnozować? PS.Dodam że mam cały wydech Arrow bez kata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełVTR Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Przed zmianą wydechu było dobrze? Sonda lambda jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabtom Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odkąd go kupiłem był Arrow i problemy z obrotami. Sądy nie ma i oglądałem w internecie oryginalne wydechy i tez nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi