biblo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zostało mi trochę rzeczy, które wystawiłem na Allegro, m.in. poniższą kangurkę: Kangurka motocyklowa Harley Davidson - używana - cena wywoławcza 200 zł Ale mam też jakieś bluzy, koszulę, kurtkę - niektóre są wystawione na aukcji, inne jeszcze nie. W większości są to nowe rzeczy w rozmiarze M. Myślałem, że uda mi się dopasować do tego rozmiaru ;) ale niestety nie udało się... :sad: Mam też coś Large. Fotki na życzenie. Ewentualne pytania przez PW lub mailem: biblo(małpa)wp.pl. Zapraszam tutaj: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=145161 Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi