dr350cat Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam.Zamówiłem ostatnio zestaw uszczelniaczy do dr i łącznie jest ich 6. Zlokalizowałem 5, ale nie wiem gdzie jest 6-ty. Mam tak: kopki, zmiany biegów, zębatki zdawczej, w pokrywie sprzęgła i jeden najmniejszy przy dźwigni wysprzęglającej. Został jeszcze jeden taki mały jak ten przy dźwigni. Ma ktoś pomysł gdzie go wcisnąć?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 odprężnik? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr350cat Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 zgadza się. dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi