erykkyre Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 całkiem możliwe jak rozwiążesz problem daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 zamówiłem inny gaźnik zamontowałem(wyczyściłem wcześniej) za każdym kopnięciem jakby chciał załapać, ale nie zapali na pych odrazu :D chyba wina tkwi w mojej słabej nodze albo nieumiejętne kopanie. Paliłbym na pych, ale jak zgaśnie mi gdzieś w lesie to chyba bede musiał go zostawic :mad:chwile pojeżdże cieknie paliwo z przelewu, powie mi ktos co powinno być podpięte pod króciec zaznaczony na zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 wężyk, ja mam poprowadzony wzdłuż amortyzatora, ustaw sobie poziom na pływaku bo nie powinien bez powodu przelewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 wężyk, ja mam poprowadzony wzdłuż amortyzatora, ustaw sobie poziom na pływaku bo nie powinien bez powodu przelewać wyślij mi prosze filmik jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 jak masz serwisówkę to będzie pokazane jak ustawić a na forum było temat jak ustawić poziom paliwa za pomocą wężyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert691 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 już wszystko ustawiłem jak trzeba, ja nie umiem odpalic ale kolega troche cięższy niż ja pali go od kopa, banan na twarzy zaraz :D ale dzisiaj była jazda :D musze sprzedać i kupic coś z rozrusznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 jak miałbyś deko to bys odpalił a ja mam klr 600 z rozrusznikiem :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi