Laszczor Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Witam,Mam do sprzedania motocykl Honda XL700VA Transalp w wersji Adventure z ABS w kolorze złotym z bogatym dodatkowym wyposażeniem. Jestem pierwszym właścicielem.Kupiony i serwisowany w ASO Honda Motorista (ostatni przegląd - kwiecień 2015). Potwierdzone wpisami w książce gwarancyjnej.Również tam były dokładane wszystkie akcesoria.Data rejestracji: październik 2009Bardzo mały przebieg 10700 km (nie, licznik nie był cofany).Motocykl przez cały okres użytkowania był garażowany.Świetnie służył do jazdy po asfalcie a także "po lesie". Żadnych usterek (w końcu to Honda).Jest w 100% sprawny. Żadnych wgnieceń. Nigdy nie leżał.Przegląd rejestracyjny odbył w październiku 2015.Drobne odpryski lakieru od kamyczków na plastikowej dolnej osłonie silnika i delikatnie zarysowany róg kufra centralnego - to jego największe wady.Sprzedaję, bo od jakiegoś czasu mam coraz mniej czasu na jazdy ze względu na obowiązki rodzinne (a szkoda, żeby stał i się kurzył). Poza wyposażeniem standardowym motocykl posiada dodatkowo akcesoria:- Wyższa szyba turystyczna Honda (standardową oddaję w pudełku)- Kufer górny 45l z aluminiową pokrywą Honda.- Poduszka górna oparcia dla pasażera do kufra górnego Honda- Kufry boczne po 29l z aluminiowymi panelami Honda- Zestaw nakładek ochronnych na owiewki boczne Honda- Stopka centralna Honda- Osłona silnika Givi (gmole)- Alarm Patrolline- Gniazdo "zapalniczki"- Podgrzewane manetki Oxford OF693- Nawigacja Lark Freebird 35AT z AutoMapą (można sterować ekranem w rękawicach i może głos przesyłać do zestawu Bluetooth w kasku, zasilanie bezpośrednio z akumulatora + dodatkowe mocowanie do szyby samochodu i ładowarka samochodowa). Oczywiście jest drugi komplet kluczyków, instrukcja obsługi po Polsku i komplet dokumentów. Motocykl jest do obejrzenia w Ząbkach k. Warszawy.Cena 21500PLNTel. 570693049 Więcej zdjęć motocykla: https://goo.gl/photos/XoZjUFvTkY5AgsK47Zapraszam Edytowane 9 Marca 2016 przez Laszczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi