wrobel81 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To prawda, jest o tym, jak tylko zona wroci bo chwilowo jestem z dzieckiem ech... I musze przeczekać:-) Witam Panów:) Sukces!!! Wymieniłem ten czujnik temperatury cieczy wczoraj w nocy i zrobiłem małą testową przejażdżkę, i po nagrzaniu wskazówka stoi w końcu nieruchomo czy się przyspiesza czy na miejscu czy jedzie!:))) normalnie banan na twarzy, nie patrzyłem że noc, że zimno, ważne że normalnie wskazuje:) i też po dłuższym postoju włącza się wentylator, a więc wszystko prawidłowo:) I do tego przerobiłem światła mijana i drogowe na przełącznik, bo wkurzało mnie odpalanie na światłach:) Przełącznik znalazłem oryginalny od tego modelu od starszej wersji. Przerobiłem w instalacji trochę i wreszcie motor przygotowany na sezon!:))Dziękuję za nakierowanie do rozwiązania problemu, cieszę się że istnieje takie forum motocyklistów:) Powodzenia i do usłyszenia!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Miłego śmigania. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel81 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dziękuję i nawzajem :-) a jeszcze jedno pytanie mam, jak prawidłowo woda krazy w motorze? Gora czy dol chlodnicy powinien być cieply? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emillio1983 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Koledzy proszę o pomoc jak wymienić czujnik temperatury wody i płyn chłodniczy. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi