pierwoszow Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Wybieramy się na początku czerwca (wstępnie 3 motory) do Sozopolu w Bułgarii (30 km od Burgas). Zastanawiamy się jak jechać , czy przez Serbię , czy Rumunię. Mamy zamiar na miejscu trochę pojeździć i trochę leżakować . Gdyby ktoś chciał nam podpowiedzieć jaka byłaby najlepsza i najciekawsza droga. Gdyby wybralibyśmy drogę przez Rumunię to warto przejechać przez trasę transfogarską . Jeśli ktoś ma jakąś wiedzę, to proszę o podpowiedż ( włącznie z hotelami , ewentualną mapką i kosztami podróży)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 W zeszłym roku byliśmy w Rumunii i Bułgarii.Przejechaliśmy Transfogarską przy okazji.Potem własnie do Sozopolu.Szczerze nic ciekawego tam nie ma.Nawet w okolicy.Więcej tam nie pojadę.Wracaliśmy przez Serbię ale musiałem być szybko w domu.Więc rano wyjazd z Sozopolu i wieczorem nocleg przy granicy Serbsko Węgierskiej.A stamtąd to już rzut beretem do domu.W tym roku Rumunia.Więc jeśli mam coś polecać to zwiedzić Rumunię. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Janek, Rumunia jest piękna. Olej Bułgarię. Z noclegami w Rumunii żadnych problemów. Drogi główne i główniejsze dobrej jakości. Omijaj tylko okolice Bukaresztu. Drogi boczne i boczniejsze, jak u nas w latach 90. Koszty, mniej więcej, jak w Polsce. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Chcemy trochę poleżakować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Rumunia też leży nad morzem. W zeszłym roku byliśmy trzy dni w okolicach Konstancy - 1 Maj. Też ładnie. Domek praktycznie nad samym morzem. Tylko strasznie gorąco. Prawie 50 stopni. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi