art Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 mozna gdzies dostac bialy klosz kwadratowej lampy bo kupilem sobie biale klosze kierunkow i stwierdzilem ze dobrze byloby gdyby klosz lampy byl bialy i wstawilbym tam diody czerwne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Rozmawialem z kilkoma kolegami i stwierdzilismy ze pewnie nie mozna takich kupic ale moze mozna dorobic. Co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Hi! Jako posiadacz karbonowych migaczy :banghead: z bialymi kloszami jestem takze bardzoooo zainteresowany bialym kloszem do tylnej lampy. Z tym dorabianiem to co miales na mysli ?? samemu ? czy moze zlecic do jakiegos zakladu który dysponuje wtryskarką ? bo forma posiadając czerwony klosz to pewnie zaden problem. Tylko jak wiadomo takie nietypowe pomysly sporo kosztują przy malym nakladzie. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 art, zrób większą partie tego co mówi viper, zarobisz na tym wkoncu to jest teraz moda :banghead: powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 czy moze zlecic do jakiegos zakladu który dysponuje wtryskarką ? dokladnie tak nawet mam jeden na oku :banghead: Zobaczymy co z tego wyjdzieale przyznajcie pomysl - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Napisalem przed minuta maila do Kemotu z zapytaniem czy istnieje mozliwosc kupienia u nich takiego klosza -- w odpowiedzi otrzymalem NIE- - jak wiadomo maja wiecej artykulów w realu niz w ofercie sklepu on line. Napisalem jeszcze jednego maila z pytaniem czy moga zdradzic pochodzenie bialych kloszy kierunków ... czekamy na odpowiedz. Jesli odpiszą i podzadza adres to telefonik i sprawa moze byc calkiem prosta :banghead: ps.Cos mi sie wydaje ze prawo nie pozwala zamontowac calkowicie bialego klosza tylnej lampy jesli pojazd nie posiada z tylu czerwonych swiatel odblaskowych -- nie jestem pewien tego na 100% aczkolwiek kolega w konservie mial z tym problem na badaniu technicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 wiadomo juz cos o tych lampach :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Nie wiem czy da się tak w mz, ale słyszałem że w "dewoo neksjii" biełe klosze robi się w bardzo prosty i nie skomplikowany sposob a mianowicie wklada się orginalne czerwone do rozpuszczalnika i schodzi z nich farba :banghead: ale nie wiem czy w mz sa malowane czy plastik jest tak zabarwiony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi