teamgopro Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Witam mam problem z tlokiem. Szukałem po internecie i bylem w hurtowniach i nic nie mogą dobrać więc chciałbym doradzić się was. I jakie części pasują do tego modelu od do Edytowane 29 Stycznia 2016 przez teamgopro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Cieniutko z Twoim szukaniem.2 minuty i włala http://allegro.pl/wossner-tlok-56-44-mm-yamaha-yz-125-86-88r-i5935906730.html Podaj nr vin z ramy aby potwierdzić rocznik Edytowane 30 Stycznia 2016 przez DZIKOWSKI Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teamgopro Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Widziałem tylko jak silnik rozebralem to on jest na 2pierscienie nie ma na nim oznaczeń.jutro podam numer ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Silnik 125 w 2T są wysokoobrotowe i nie potrzeba w nich dwóch pierścieni ze względu na tarcie. Wielu producentów tak robi.Dwa pierścienie są już np. w 250,gdzie wymagana jest lepsza kompresja. Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi