Sebastian124cc Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Witam w moim tajwańskim 4 suwie Megelli 125m 2008 20000km zrobione. Mam go od maja 2015 i został trochę remontowany, przyszedł czas na przegląd , ubezpieczenie itd. ale problem jest taki, że kiedy gwałtownie dodaje gazu silnik zaczyna gasnąć. Dzieje się tak do około 4 tys obrotów, zauważyłem, że kiedy dam mu ssanie do połowy i w tedy odkręcę gaz idzie lepiej bo już tak nie gaśnie ale i tak słabo. Co może być problemem? Z góry dziękuje za odpowiedź Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Sebastian124cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian124cc Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Pogrzebałem dzisiaj trochę i z filtrem powietrza wszystko dobrze, mieszanka w gaźniku dobra.Zamówiłem nową świece bo stara chyba wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi