PiterasPL Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam Panowie!Mam ogromną prośbę. Mianowicie, mój kuzyn bierze ślub w Sylwestra o 18.00 w kościele w Rajcu (parafia p.w. Podwyższenia Krzyża Świętego w Radomiu, ul. Kozienicka). Mam pytanie a zarazem prośbę, czy znalazłoby się czterech panów na motocyklach, żeby eskortować samochód pary młodej (dwa z przodu i dwa z tyłu) w drodze z kościoła do lokalu? Trasa: Kościół w Rajcu - Restauracja FUEGO (Lasowice/Sadków - droga na Zwoleń). Wyjazd z kościoła ok. 18.50-19.00, droga ok. 6 km. Proszę Was z racji tego, że kuzyn zawodowo jest adwokatem, a prywatnie kocha motocykle, stąd taki pomysł - niespodzianka dla młodego. Oczywiście kwestie finansowe omówili byśmy przez telefon.Czy byłyby chętne cztery osoby, żeby zorganizować taką eskortę? Dosłownie byłoby to koło 20 minut drogi? Bardzo Was proszę, jeśli macie znajomych na motocyklach, dajcie znać czy takie coś dałoby się zorganizować. Bardzo mi na tym zależy :) Dzięki, czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Chociaż zdrowe podejście.Finansowe :) ( pod warunkiem że to nie pisiont złoty) ;)P.S.Skoro adwokat i kocha motocykle to gdzie jego harley ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterasPL Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Chociaż zdrowe podejście.Finansowe :) ( pod warunkiem że to nie pisiont złoty) ;)P.S.Skoro adwokat i kocha motocykle to gdzie jego harley ?Dłuższa historia ;) To co jest możliwość takiej organizacji? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Chodzi o Kubę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterasPL Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Chodzi o Kubę??Tak, tak dokładnie ;) To chyba się znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 kurcze nadają -3 na sylwestra w dzien a w nocy -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterasPL Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 kurcze nadają -3 na sylwestra w dzien a w nocy -8Wiem, że prognozy mówią swoje. Zobaczymy, może akurat będzie jednak troszkę cieplej.Niemniej jednak bardzo zależy nam na takim show na trasie kościół-lokal. A zostalo już mało czasu na skrzyknięcie się :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wszystko zależy od pogody. Jeśli w miarę ciepło będzie, to powinno się udać ;-) Pancur, znam Pana młodego, na harleya jeszcze za młody... Hornetem narazie lata :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 odezwę się w sylwestra rano czy dam rade muszę złożyć moto. Popsułem w wigilię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 W wigilię?!? To teraz cały rok będziesz psuł :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wszystko zależy od pogody. Jeśli w miarę ciepło będzie, to powinno się udać ;-) Pancur, znam Pana młodego, na harleya jeszcze za młody... Hornetem narazie lata :-DTo gość zaczoł temat od dupy strony że tak powiem.Z chęcią bym poleciał ale godzina ciut późna,a impreza u mnie w domu i trza coś tam ogarnąć.Chętnie polecę gdzieś o wcześniejszej porze. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wszystko zależy od pogody... Też chętnie bym poleciał, no ale........ Zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 eskorta jest tylko dla motocyklistów, nie dla wszystkich. Dlatego jest tak wyjątkowa, nie chodzi o kasę tylko o zasadę. Najlepsze życzenia dla młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Młody jest motocyklista :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja nie dam rady. Wczoraj specjalnie wyszedłem z domu o 18 jaka jest temperatura i nie odważę się wyjechać. Nawet jak bym dojechał to musielibyście mnie dźwigiem ściągnąć z Hani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi