bungy Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zmienia się tzw pow użytkowa, co za tym idzie, naliczany podatek od nieruchomości. Jak zawsze albo licz się z konsekwencjami, albo poświęć się i zrób papiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Powiem tylko że jakakolwiek przebudowa wiąże się z papierkowa robotą. Jakieś 7 lat temu dostawiłem wiatrołap do domu, wiązało sie to z projektem i ponownym obliczeniem wartości energetycznej budynku. W prezydium zażartowałem ' a co jakbym zabudował taras jakimś daszkiem i ściankami z poliwęglanu " miła pani :-( odpowiedziała mi -że ponownie musiałbym zlecić przeliczenie wartości energetycznej budynku :-> Edytowane 26 Stycznia 2016 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Teraz już nie potrzeba dostarczać świadectw energetycznych do nadzoru budowlanego. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi