M a D a F a K a Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Przecież nie napisałem że wszystkie XTZ po 100 tyś. km się rozlatują,p.s. na jakim oleju jeździłeś? Długo ją miałeś?Na tanim motulu 10w40 i dwa lata jazdy, szwajcar (wiadomo o co chodzi) palił zjawiskowe 5,5 literka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 ja się właśnie tego spalania troche boje bo poprzedni właściciel mechaniko-budowlaniec zapodał gaźniki od tdm + dysze o XTZ i wg wstępnych obliczeń wychodzi mi blisko 8l/100km, jak dla mnie normalne spalanie tego moto powinno być przynajmniej 2 litry mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Trzeba podać iglice i rutki emulsyjne od szwajcara, wymiana samych dysz głównych nie wiele zmieni, bonus to dobre zachowanie na większych wysokościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi