bralewskim Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam.W przyszłym roku planuje zwiedzić Albanie. Droga w tamta strone przez czechy > austrie > slowenie > chorwacja > bośnia > czarnogóra > albania i powrót przez macedonie > serbie > rumunie > wegry > slowacje. Oczywiscie po drodze zwiedzamy ciekawsze miejsca, ale jako glowny cel stawiam na albanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Chętnie bym się wybrał,ale byłem cztery razy.....ale kiedyś tam wrócę. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Również planuję Albanię..Trasa dojazdowa tymczasem przez Słowację i Węgry, potem tak samo: Cro, Bośnia i Herc., Czarnogóra no i Albania. Powrotu jeszcze nie planowałem ;)Na pewno nocleg gdzieś po drodze, w różnych miejscach np. na Węgrzech, na spokojnie piwko, potem na Cro, i w Czarnogórze, a potem leżakowanie i jazda w Albani, i powrót podobnie z noclegami (chociaż Rumunię na pewno ominę, bo nie trawię tego kraju..)Co do terminu, maj za wcześnie, w środek sezonu też nie chcę jechać, więc pewnie wypadnie we wrześniu. Czasowo około 2 tygodni.Jednym słowem, obserwuję wątek. Edytowane 1 Listopada 2015 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Polecam zatrzymać się w Macedonii w Ochryd.Jest tam mnóstwo atrakcji do zwiedzenia.Szczególnie polecam bay of bones.https://www.google.pl/search?q=bay+of+bones&biw=1600&bih=775&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CBsQsARqFQoTCLuD7v2vhMkCFYf9cgodwfYLPw&dpr=1Ceny w Macedonii są śmieszne w porównaniu do reszty waszej trasy.Udanego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Termin jak najbardziej mi odpowiada, cel też, temat w kręgu zainteresowań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bralewskim Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) WitamJeśli chodzi o mnie, plany uległy drobnej zmianie. 29 a najpóźniej 30go września musze juz byc w domu.Co do drogi powrotnej, to mozna sie dogadac i wybrac inna trase, lub kazdy wybierze odpowiednia dla siebie. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez bralewskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 masz Varadero zapewne planujesz trasy poza asfaltem np SH20( wtedy odpadam, chyba że zmienię do tego czasu moto, teraz to tylko asfalt), a tak na marginesie, gdybym sie zdecydował to po 6 września termin nie gra roli, interesuje mnie dzienny przelot, preferowana prędkość, autostrady, noclegi....myslałeś już na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bralewskim Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Trasy poza asfaltem nie koniecznie. Jesli chodzi o termin to nie dam rady wyjechac tak by do 6go wrzesnia wrocic do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 chodziło mi, że jak najbardziej odpowiada mi termin ale wyjazd z Polski po 6 września, fajna data to 9 września sobota, powrót nie gra roli, mnie odpowiada tempo turystyczne, wolę więcej zobaczyć niż przejechać jak szalony a pamiątką z wyprawy będą jedynia zdjęcia ze stacji benzynowych i przejść granicznych z mojej pierwszej wyprawy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Filmik nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Działa działa. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Przyłączam się do obserwacji wątku. :)Choć sama Albania nie jest dla mnie jakoś wybitnie atrakcyjna to już reszta krajów bałkańskich jak najbardziej. Chcę zahaczyć również o Wiedeń jadąc "do" lub wracając.Termin wrześniowy jest ok. ew. od połowy połowy sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 jeżeli bedziemy dążyli do realizacji wspolnego planu, ....to.... dla mnie jak najbardziej podoba się cel..... z państwami po drodze..... tam ......i z powrotem mozna nawet zahaczyć o Rumunię w powrotnej drodze, ale wyjazd z Polski dla mnie dopiero we wrześniu,.....teraz rozważam wymianę motocykla na hondę crossturera .... jeżeli wypad nie wyjdzie to jadę w polsko-czeskie góry na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bralewskim Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam Jak cos to osoby zainteresowanie niech pisza na [email protected] i bedziemy ustalac jakies szczegoly :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus84 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Również planuję Albanię..Trasa dojazdowa tymczasem przez Słowację i Węgry, potem tak samo: Cro, Bośnia i Herc., Czarnogóra no i Albania. Powrotu jeszcze nie planowałem ;)Na pewno nocleg gdzieś po drodze, w różnych miejscach np. na Węgrzech, na spokojnie piwko, potem na Cro, i w Czarnogórze, a potem leżakowanie i jazda w Albani, i powrót podobnie z noclegami (chociaż Rumunię na pewno ominę, bo nie trawię tego kraju..)Co do terminu, maj za wcześnie, w środek sezonu też nie chcę jechać, więc pewnie wypadnie we wrześniu. Czasowo około 2 tygodni.Jednym słowem, obserwuję wątek.czesc powiedz mi czy temat jest aktualny z tym wyjazdem do albani jezeli tak to chetnie bym sie podpial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi