Rafal_W_wa Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Znajomy chce wymienić obudowę zegarów w swojej SV bo ma pękniete szkło.Mam mu pomóc w środę ale sam miałem tylko same yamamy i nie mam pojęcia jak jest w sv'ceBy wyjąć zegary muszę ściągać czache czy da się wyjąc zegary same? Może uda się bez wyjmowania zegarów wymienić obudowę?Jeśli ktoś to robił i wie co trzeba ściągnać to prośba o pomoc. Edytowane 6 Września 2015 przez Rafal_W_wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jeśli wypełnienia wokół wyjdą górą to jest szansa na wyjęcie zegarów . W innym wypadku trzeba będzie zdjąć czachę żeby się dobrać do stelaża . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi