Kamil007 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam, mam na imię Kamil i 16 lat postanowiłem tu napisać gdyż wierzę, że mogę liczyć na Waszą pomoc.Pozostało bardzo niewiele czasu do operacji mojej ręki. Proszę przeczytajcie moją historię i przekażcie ją swoim znajomymBędę bardzo wdzięczny.https://www.siepomaga.pl/rekakamila - moja historia Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jest coś takiego jak zgoda dyrektora ow nfz na indywidualne leczenie. Dyrektorów w Polsce jest 16. Uderz do nich. Niestety, ośrodek który wykona zabieg powinien mieć umowę z nfz na leczenie szpitalne. Ztcw to w Poznaniu jest oddział chirirgii ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi