lukasz-aprilia Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Co ile tys. kilometrow powinno wykonywac sie synchronizacje gaznikow i regulacje zaworow? Czy sa tu - tak jak przy oleju - jakies konkretne wskazania, czy raczej nalezy je wykonywac sluchajac pracy silnika. Co jeszcze oprocz wymienionych nalezy zaliczyc do glownych zabiegow serwisowych? Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 co do gaźnikow to nie wiem - ale rób co 6000 km lub co 2 lata (jeśłi zrobisz mniej niż 6K)Zawory w GSXF są regulowane co 12 000kmw zasadzie co 11700km zaczynają klekotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja gaźniki reguluję jak mi moto zaczyna słabo palić albo więcej brać palifka.No i do tego co zima wymieniam świece, filtry, olej i płyn hamulcowy.Poza tym musisz obejrzeć klocki, łańcuch z zębatkami no i oponki.Filtr powietrza w tą zimę nie wymieniam bo jest ok. :buttrock: A do tego co jakiś czas spuszczam syf z gaźników tak co miesiąc miej więcej. Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi