Gość DORKA Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Gdzie w Krakowie lub okolicach mogę kupić taniej kurtkę skórzaną?Słyszałam, że z motobajzlami w tej okolicy krucho....allegro śledzę codziennie, ale w moim rozmiarze brak ;-( Potrzebuję S, a takich nie ma ;-( Może znacie jakieś komisy, lub strony w necie z podobnymi aukcjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hej najblizszy motobazar w Kraku jest 2 pazdziernika a co do komisów to NIE polecam Artka motocykle tego sklepu kolo dawnego Hitu musisz poszkujać w sklepach z uzywana odzieżą czasami sa tam całkiem w dobrym stanie i za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Dzięki serdeczne za info o bazarze w Kraku....jeśli możesz podać jeszcze gdzie on będzie? byłabym wdzięczna......bardzo chętnie się tam wybiorę...ale do tego czasu i tak potrzebna mi jakaś kurtka "na chwilę" do momentu, kiedy kupię sobie coś naprzwdę odpowiedniego.....więc będę szukać...... jeszcze raz dzięki I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Moto bazar ma byc na placu Imbramowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 to 5 min od mojego domu - super!!! jeszcze raz wieeelkie dzięki ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Moto bazar ma byc na placu Imbramowskim Witaj a skad masz takie wiadomosci i od kiedy bedzie funkcjonowal ??? Dorotka tanio kupisz kurtke na motogieldzie w Katowicach chyba w sobote 28.08 bedzie :buttrock:Artka zas faktycznie omijaj szerokim lukiem, zerknij do Ridersa chyba cos tam ostatnio przecenili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 28.08 to szybciutko....jeśli będę miała możliwość, to na pewno się tam zjawię..... a Artka będę omijać - widzę, że cieszy się złą sławą...... dzięki za info - skorzystam z każdej możliwości... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Widziałem rozwieszone ulotki na drzewach w okolicy giełdy rtv tak wiec raczej to pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 http://www.dizmar.pl/Dizmar_MotocyklowyFot...owy_Imprezy.htm z niecierpliwością wyczekuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Czyli nie 2 a 3.10.2004, a nastepny jest za miesiąc czyli w listopadzie.Poza tym przy imbramowie jest taki duży ciucholand po prawej czasami miewają ciuchy - sam tam przebierałem. Poza tym jest ciucholand na Rajskiej czasmi coś miewają, nawet ładnego - ale straszni zdziercy, wiec NIE polecam. Poza tym jest koleś na Zakopiance który ma duży wybór - dokładnie w którym to jest miejscu trzeba zagadać do Maciacha, on tam kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 W samym Krakowie jest w sumie duży wybór - ale tylko wtedy jeżeli nie dbasz o cene. Niestety ale w większości salonów panuje straszne zdzierstwo. Mi sie udało namierzyć człowieka u którego kupuje akcesoria i inne takie a on mi je wysyła pocztą. Poza Kraków, ale ceny ma świetne - jeżeli Cie interesuje taka opcja to daj znać - dam Ci jego gg na priva. Ostanio wysłał mi ofertę własnie kurtek (sam też na jakąś poluje) - jeden Uvex był przeceniony o 75% - tyle że tekstylny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Hej.Artek ma rewelacyjny wybór naprawdę pięknych, topowych kurtek np ArlenNess itd , tylko cena nie jest zachęcająca np 1200 zł.Tymczasem na ostatniej giełdzie w Katowicach widziałem dokładnie te same modele , z tym że najdroższy model kosztował 700 zeta! Tak więc nie dajcie sie nabrać i nie przepłacajcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi