lukas90MX Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie mogę sobie pozwolić na wrzucenie kilku linków do aukcji, które znalazłem?Po głowie chodzi mi ten dragstar:http://otomoto.pl/oferta/yamaha-xvs-dragstar-650-ID6y6Fsw.htmlWidzę, że na otomoto stoi już 2 tygodnie. Myślicie, że to długo? Nie orientuję się, czy ciężko jest sprzedać taki motocykl i mam podejrzenia. Oczywiście właściciel mówi, że wszystko jest ok. Mam po niego ok. 300km dlatego nie chciałbym się zawieźć, jest jeszcze kilka innych ciekawych ogłoszeń. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez lukas90MX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tplonka Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 lukas90MX zarejestruj sie na forum www.yamaha-dragstar.pl Kilka osób z forum ma do sprzedania swoje dragi. Z forum możesz się też dowiedzieć cennych rzeczy. Są to forumowicze, którzy mają doświadczenie w temacie yamahy drag star. Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi