pitis Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cześć jestem nowy na tym forumie mam 15 lat metr 85 I 85 kg .Za rok zmierzam kupić dt albo kmx ale nie wiem który był by najlepszy wybór. Czyli chodzi mi o przyspieszenie utrzymanie wygoda itp. Będę jeździł 90% asfalt 10% las w weekend . Budżet mam do 5000 zł dzięki o pomoc. LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dtek jest chyba więcej na runku a co za tym idzie więcej części używanych. Motocykle podobne do siebie jeżeli chodzi o osiągi więc bierz ten sprawniejszy mechanicznie z przewagą dla DT :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitis Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzięki na odpowiedz ale widziałem że kmxy mają nawet lepszy 0-100 od dt czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glina Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Bierz DT. Łatwiej sprzedasz i pewnie taniej zrobisz remont jak już będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitis Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ok czyli dt jest tańsza w utrzymaniu A jeżeli bym ją ztuningowal ile by to kosztowało czy wydech, większy gaźnik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi