bolek81 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam wszystkich pasjonatów motocyklistów:) Otóż chciałem zapytać na forum pomijając wszystkie sprawy załatwień przy rejestracji zabytkowego motocykla, ile bierze rzeczoznawca za wykonanie opinii motocykla zabytkowego? Posiadam WFM z 1959 r i nie mam na nią kwitów więc tylko tą drogą muszę zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Google, rzeczoznawca i telefon. Dostaniesz najpewniejszą odpowiedź :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ja 3 lata temu, płaciłem 3 stówy . Za drugim razem, skasował mnie na 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi