kasia_dw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dzień dobry wszystkim :)Może zacznę od początku. Aprillka, to mój pierwszy motor, a jako baba nie mam jeszcze zbyt wielkiego pojęcia o jego mechanice, dlatego liczę na Waszą pomoc w tej kwestii.Póki co, jeżdżę spokojnie po leśnych ścieżkach etc. jednak ostatnio przy myciu zauważyłam, że coś mi tam cieknie. Za bardzo nie wiem, czy mam się martwić, czy to jakaś drobnostka. Jako że technicznie leżę, dla łatwiejszej komunikacji podsyłam fotkę problemu i liczę na Waszą pomoc w jego określeniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To jest 2t? Może lejesz zbyt dużo oleju do mieszanki, 2t potrafi ten nadmiar oleju wyrzucić na zewnątrz. Mogła się zużyć uszczelka, oczywiście jeżeli występuje. Raczej nic poważnego. Jaki kolor ma świeca zapłonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi