creator1 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Co do rocznika nie jestem pewien.nie jest to nagranie pracy mojego silnika ale pracuje identycznie chodzi mi o stukanie na wolnych obrotach co to moze byc? a moze to normalne? Edytowane 22 Maja 2015 przez creator1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Sprawdzałeś luzy zaworowe ? Co do rocznika nie jestem pewien. Podaj vin z ramy,to Ci napiszę, który to rok Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Po vinie jest to 2003, ale yzf 450 z tego rocznika miały 4biegi moja ma 5 chyba ze jest to 426. mniejsza juz o rocznik co to może stukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 chyba ze jest to 426. mniejsza juz o rocznik co to może stukać 1.Na cylindrze powinna być napisana pojemność-poszukaj.2 Korba,łańcuszek rozrządu (miałem tak w 250 gdy jeden ze ślizgów pękł),za duży luz na zaworze,wyrobione siedziska wałków rozrządu ....Przyczyn może być wiele.Rozbieraj górę i to czym prędzej,bo zaraz coś Ci bokiem wyjdzie :icon_mrgreen: -tak to jest z wyeksploatowanymi sprzętami wyczynowymi Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Rozrząd i luzy ok a jak mogę sprawdzić ślizg muszę cały cylek zdjąć. Bo na wyższych obrotach stukanie zanika a przy korbie by się nasilalo raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 muszę cały cylek zdjąć Na Twoim miejscu zrobiłbym to profilaktycznie przy tego typu objawach,bo bez tego i tak się nie dowiesz co tak naprawdę stuka Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creator1 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Tutaj jest filmik z pracy mojego silnika w różnych partiach obrotów: Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi