MariuszWroc Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam na forum wszystkich użytkowników motocykla YAMAHA XJ 600 S Diversion!!! , ale nie tylko tego motocykla. Ja niedawno za nie wielkie pieniążki zakupiłem rocznik 1994. Motocykl klasa jak na swój wiek, jednak chcąc co nieco w nim wymienić z uwagi na delikatne wycieki (oleju) zderzyłem się ze ścianą. We Wrocławiu jest jeden diler który sprzedaje do tego motocykla różne elementy i to za jaką cenę np. dwie śrubki do przewodu olejowego i cztery podkładki miedziane oraz jedna większa śruba olejowa, za cenę 224zł. Ludzie to rozbój, poratujcie informacją gdzie na dolnym śląsku można zakupić do Yamahy za sensowne pieniądze części!!!!. Proszę o pomoc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Sklep z częściami do maszyn rolniczych. Zapłacisz za to maksymalnie 15 PLN Edytowane 18 Maja 2015 przez Brzoz3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi