mauzer Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Witam Moja dziewczyna potrzebuje uruchomić swoje enduro po prawie rocznym postoju.Napewno trzeba przeczyścić gazniki, naładować aku i standartowo wymienić zestaw naprawczy kranika (części są). Ja niestety puki co nie mogę teraz przyjechać do Trójmiasta i postawić klekota na koła, a ona sobie sama nie poradzi.. bo to baba:p Oczywiście prosiłbym o podanie ceny za taką naprawe na pw. p.s szukamy kogoś kto sie zna na motocyklach - nie kogoś komu sie wydaje że na kobietach! ;) Dzięki! Edytowane 8 Maja 2015 przez mauzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy79 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Wygląda jak post z amerykańskiego horroru.Przyjeżdżasz tam ,fajna laska, herbata , kawa może drink.Potem usypiaj cię i budzisz się w piwnicy u psycholi :biggrin: .No i kulka z mausera w genitalia :ohmy: . Edytowane 8 Maja 2015 przez lysy79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichawoda Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Lysy, czy to jedna z Twoich skrytych fantazji? Czy to skutek odstawienia od piersi?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauzer Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) ... Z tym że amerykańskie horrory dzieją się nocą, a tu w nocy moto nie naprawisz ;) No dobra - piszcie do rzeczy. Edytowane 8 Maja 2015 przez mauzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Łysy, ale jeszcze nie wiesz czy laska fajna :DAle w sumie na przynętę - taka zajebista pupcia niby się do kogoś dobiera i wstrzykuje środki nasenne, a pobudka następuje w hostelu dla starych dziewic... Jak ktoś widział Hostel, to kuma klimat :P.Mauzer, ja tam w nocy często dłubię przy moto. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauzer Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) ale pierdolicie Panowie...Ja w nocy wole gdzie indziej podłubać ale chyba to nie forum dla erotomanów-pierdziochów by o tym gadać.. mam nadzieje że ktoś chętny pomóc postawic moto na droge... PW Edytowane 9 Maja 2015 przez mauzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Tu niech napisze - http://www.moto3miasto.pl/index.php - albo do tej grupy się wbije - https://www.facebook.com/groups/204059043057536/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauzer Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Bardzo dziękuję kolego! Czas troche goni, ale będziemy czekać i tam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauzer Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Nie aktualne... dziewczynie pomogła 60 letnia sąsiadka ktora w przeszlości jezdzila na moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi