Pupcia30 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Tak jak w temacie czy wał od FZR 600 3HE pasuje do silnika FZR 600 4JH bo wywaliło mi korbowód bokiem i tera musze kupić nowy czy stary będzie sie nadawał bo nie ma żadnego uszkodzenia tylko po prostu odkręcił sie korbowód i poszło bo dziurę oddam do zaspawania i nie wiem co z tym wałem czy uznać go na straty bo korbowód i reszta też nie są uszkodzone bo mógł bym odwalić fuszerkę i wszystko poskręcać i tylko zaspawać ale nie chciał bym sie bać wkręcać na wysokie obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jeśli korba wywaliła dziurę w bloku to wątpię w to aby była sprawna ... Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pupcia30 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A jak nawet nie to czy muszę wymieniać ten wał bo nie ma uszkodzeń i czy podejdzie ten od 3HE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Człowieku, czy Ty wiesz co to jest interpunkcja???Z tego bełkotu trudno się domyślić o co chodzi. Skoro korba wyszła bokiem to szukaj nowego serca. Co Ty tam chcesz spawać?Taniej wyjdzie używany silnik, niż klejenie tego.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Grunt Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Trochę czasu minęło, więc z ciekawości zapytam, czy rozwiązałeś tą kwestię i jak?osobiście bym niczego nie spawał, bo w tym przypadku, to mogło nie mieć sensu. Ciężko ocenić to zdalnie i oczami wyobraźni, ale tak jak powiedział @Croowab, lepiej kupić nowy silnik, niż spawać coś, co nie ma prawa pracować jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi