kfazimotor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cześć.Rzadko kiedy się uzewnętrzniam z takimi sprawami, ale ta tutaj poruszyła mnie naprawdę mocno. O wiele mocniej niż jestem w stanie w tym momencie zrobić sam. Mam trójkę dzieci w podobnym wieku i sama myśl o tym co to dziecko przechodzi każdego dnia, rozmiękcza mi kolana. Siedmiolatka choruje na Epidermolysis Bullosa. To choroba w której organizm nie wytwarza kolagenu w skórze. W efekcie skóra rwie się i odrywa przy nawet lekkim dotyku, pozostawiając ciało w ranach.W jej przypadku jest możliwość całkowitego wyleczenia. Choć kwota potrzebna przytłacza do gleby, to jej rodzicom na dzień dzisiejszy udało się zebrać ponad 65% potrzebnych pieniędzy. Sprawa tej dziewczynki na szczęście była ostatnio nieco nagłośniona i skutkuje to zwiększeniem szans na zebranie kwoty i wyleczenie. Trochę się jednak obawiam, że impuls medialny będzie miał krótkotrwałe działanie. Jak sprawa spadnie w medialnym ratingu, to rodzina sama nie dozbiera reszty. http://www.siepomaga.pl/nomorepain Strona fundacji siepomaga pozwala na proste przelewy - po datkach widać, że nawet niewielkie wpłaty w dużej skali robią robotę. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dokładnie, mnie też to poruszyło. 105 kg chłopa, a płakałem jak mały dzieciak.Ludzie, pomóżmy tej dziewczynce. Naprawdę wpłaty po 20-30 zł robią robotę gdy wpłacają je setki ludzi.Mam 2 dzieci (12 lat i 2 latka) i na szczęście nie wiem co to ich cierpienie i na oba kolana klękać, że nie wiem i mam nadzieję się nie dowiedzieć.Uda się, musi się udać zebrać te 6 mln zł. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 No to wpłacamy a nie gadamy. Raz raz Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wpłaciliśmy już tydzień temu.Do tego 2x już na FB udostępnienie poszło i na forum CB500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I super.Dzięki Goście!Mnie zaraz nowa kasa spłynie na konto to znowu wrzucę.Coś co niedawno, patrząc na kwotę, wydawało się kompletnie nierealne, dziś zdaje się zmierzać do szczęśliwego finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Taaaaak, zostało naprawdę niewiele do zebrania :)Jeśli w tak krótkim czasie udało się zebrać 5,5 mln. zł to te 506 tys. uda się do 1 czerwca zebrać.Uda się, musi się udać. Zuzia będzie miała najwspanialszy prezent na Dzień Dziecka :)Ruszmy się jeszcze trochę. Jedno tankowanie mniej .... a ziarnko do ziarnka i zbierze się 6 mln. zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No, to jeszcze kolejka dla niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Udało się, naprawdę się udało :)Teraz tylko trzymać kciuki za powodzenie operacji i późniejszego leczenia.Trzymaj się Zuziu :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi