ArturEm Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pewnie że jest, www.booking.com i wyszukujesz noclegi, można często trafić na Promocje itd. No to super. Bookingiem posługuję się na co dzień. No ale obawiałem się że na nieznanym terenie, w szczycie sezonu, coś może nie zagrać. Ale jak tak, to kolejna wątpliwość rozwiana. Dzięki Klaudiusz Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Początek lipca to fantastyczny termin. Mimo, iż już sezon, to kwater jest pod dostatkiem. Warto mieć ze sobą kompa i szukać na Booking z dnia na dzień. Niestety jest to rejon mega drogi i nawet noclegi w hotelach/motelach/pensjonatach przyprawiają o zawrót głowy. Najtaniej wychodzą kwatery prywatne, ze skromnym śniadankiem, głównie na słodko. Standard noclegów w stosunku do ich kosztów raczej niski. Tereny są przepiękne, Monako,, Monte Carlo oszałamia bogactwem luksusowych domów, samochodów i jachtów.Ok. 100 km powyżej Sant Tropez jest kanion Verde lub Verdon już dokładnie nie pamiętam, ale to pozycja obowiązkowa. Trasa pełna fantastycznych zakrętów, górzysta, a w dole kanionu turkusowe jezioro. Na kanion trzeba poświęcić cały dzień, ale zaręczam - warto, szczęka opada, a uśmiech nie schodzi z twarzy.Dwa tygodnie w tych stronach to jak w sam raz, można nawet pokusić się o stwierdzenie, że na totalnym luzie. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturEm Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Budujecie MOC we mnie Panowie. Już coraz bardziej nie mogę się doczekać wyjazdu Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wcale się nie dziwię. Mnie też żonka męczy, abyśmy pojechali w te rejony. Ja zjeździłem te rejony na moto z grupą kumpli, żonka nie była akurat wtedy ze mną - wiadomo, męski wyjazd, a widziała zdjęcia. I chce tam pojechać koniecznie, bo to jedyny teren w Europie którego ze mną nie zjeździła.:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaszi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Popatrz tez na airbnb to prywatne kwatery tez, moze byc taniej niz na booking.com Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Szczyt sezonu to Sierpień więc więc w Lipcu powinno być ok Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturEm Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Popatrz tez na airbnb to prywatne kwatery tez, moze byc taniej niz na booking.com Sent from my iPhone using TapatalkO, też fajna podpowiedź. Dzięki :lalag: Szczyt sezonu to Sierpień więc więc w Lipcu powinno być ok No tak, nastawiamy się na lipiec :lalag: . Też dziąki I jeszcze jedno pytanie. Czy zabierać z sobą jakieś narzędzia, części oprócz zestawu fabrycznego? Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A daj spokój, nic tam nie padnie. Przed wyjazdem przegląd, nowy olej i filtry i jedziesz. Jedynie można np. Sprej naprawczy do opon, bezpieczniki i tyle. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturEm Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No dobra, tak zrobię. Myślę jeszcze o jakimś lepszym assistance, np .PZUMam jeszcze jedno pytanie odnośnie samej Wenecji. A mianowicie jak z ruchem drogowym, parkingami, hotelami z własnymi parkingami? Z tego co zdążyłem już ustalić, to mało hoteli oferuje własne parkingi, a te które je mają są diabelsko drogie. Może lepiej zakotwiczyć gdzieś w pobliżu Wenecji i do niej samej udać się pieszo, środkami komunikacji, itp. Jak zwykle będę wdzięczny za cenne rady. Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Raz tam byłem, ale nie na Moto, śmierdziało strasznie, syf, ścieki wszędzie. Podobno najlepszym terminem to jesień i zima żeby nie waliło z tych kanałów :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Przy wjeżdzie do Wenecji za zaj..stym długim mostem są 2 duże parkingi .Jeden zaraz przy zjezdzie , drugi za mostem w prawo. Niestety dość drogo 20 jurków .Nam się udało na tym drugim za free . Zapomnij o innym parkowaniu - nie ma szans. Jesli mogę coś doradzić to szukaj spania poza Wenecją, bo niestety w niej samej ceny że szok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) No dobra, tak zrobię. Myślę jeszcze o jakimś lepszym assistance, np .PZU Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie samej Wenecji. A mianowicie jak z ruchem drogowym, parkingami, hotelami z własnymi parkingami? Z tego co zdążyłem już ustalić, to mało hoteli oferuje własne parkingi, a te które je mają są diabelsko drogie. Może lepiej zakotwiczyć gdzieś w pobliżu Wenecji i do niej samej udać się pieszo, środkami komunikacji, itp. Jak zwykle będę wdzięczny za cenne rady. Assistance PZU na rok. Cena około 200zł Co do Wenecji w tym okresie może być ciężko a przede wszystkim tłoczno.Ja byłem tam pięć razy nawet w zeszłym roku i miło wspominam ten czas.Proponuje kamping niedaleko Wenecji. Są namioty z łóżkami do wynajęcia oraz parking.Przystanek autobusowy po drugiej stronie. Najlepsza forma zwiedzania Wenecji.Jak znajdę namiary na kamping to Ci podeślę OK. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturEm Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Assistance PZU na rok. Cena około 200zł Co do Wenecji w tym okresie może być ciężko a przede wszystkim tłoczno.Ja byłem tam pięć razy nawet w zeszłym roku i miło wspominam ten czas.Proponuje kamping niedaleko Wenecji. Są namioty z łóżkami do wynajęcia oraz parking.Przystanek autobusowy po drugiej stronie. Najlepsza forma zwiedzania Wenecji.Jak znajdę namiary na kamping to Ci podeślę OK.OK. Jak możesz to podeślij. Wcześniej znalazłem Ca Savio. Może o ten chodzi. Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savii Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Camping Rialto Link 1:http://www.polish.hostelworld.com/hosteldetails.php/Camping-Rialto/Wenecja/45188 Link 2:http://www.campingrialto.com/en/ Mapa campingu:https://www.google.pl/maps?q=camping+rialto,+Via+Orlanda,+Wenecja,+W%C5%82ochy&hl=pl&ie=UTF8&ll=45.484443,12.283152&spn=0.001408,0.00284&sll=52.025459,19.204102&sspn=10.079109,23.269043&oq=camping+rial&hq=camping+rialto,&hnear=Via+Orlanda,+30173+Venezia,+Citt%C3%A0+Metropolitana+di+Venezia,+W%C5%82ochy&t=m&z=19&layer=c&cbll=45.484401,12.282916&panoid=c62Z0ueD78rOrAj2tOExUg&cbp=12,167.93,,0,7.31 Osobiście polecam ten camping. Połączenie z Wenecją autobusem z przystanku po drugiej stronie ulicy. Nie pamiętam ale chyba jechało się 15-20minut. Byłem tam w zeszłym roku, być może i będę w tym roku wracając z Korsyki. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Savii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturEm Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie, no super. Dzięki :lalag: . Dużo wcześniej trzeba rezerwować, czy jest szansa krótko przed przyjazdem? Cytuj Początkujący podróżnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi