Fazerr600 complication Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam Pasjonatów jednośladów :) Moje pytanie dotyczy skrzyni biegów do modelu z 2000 roku lub całego serca, lecz nie mogę znaleść jaki silnik (dokładnie chodzi mi o rocznik) podejdzie na ramę, co mam szukać ??? Problem zaczął się od wypadającej dwójki... Jeden potrafi jeździć w tym przypadku znajomy nie dał rady... przy zablokowaniu koła - zębatki a w ostateczności chyba skrzyni mamy problem czy szukać wszystkich trybów czy lepiej całego silnika a ten obecny zostawić na części... Rady proste wiem co szukać nie wiem gdzie w dobrej kwocie lecz bez szaleństw wypowiedzcie się może macie znajomych z częściami silnik około 1tys skrzynia być może nie warta roboty sama robocizna 5 stów plus części więc... ale gdzie szukać zaczynam być laikiem co do tych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twojego posta bo dosyć niejasno go napisałeś. Szukasz skrzyni do FZS 600 czy całego silnika ? Silnik jak i skrzynia pasuje od modelu z roku 1998 do 2003. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerr600 complication Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twojego posta bo dosyć niejasno go napisałeś. Szukasz skrzyni do FZS 600 czy całego silnika ? Silnik jak i skrzynia pasuje od modelu z roku 1998 do 2003. PozdrawiamSzukam silnika w całości lub części do skrzyni. Dzwoniłem za silnikiem i mi wciskają kit że z rocznika 2003 już nie podejdzie na tą ramę... Dzisiaj znalazłem za pare stówek skrzynię z przbiegiem 22 tys ma pasować ale pasuje to zobaczyć. Kolejny fachowiec stwierdził że to może być wodzik w skrzyni ile numerów tyle porad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi