RudyXJ Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam, mój Wujaszek kupił sobie koreańca 125 którym może poruszać się na kat B a ja mam mu dostarczyć jak najwięcej informacji o tym "potworze", wiec proszę Was o pomoc, potrzebuję wszystkiego, od ilości oleju w silniku , przez ciśnienie w gumach, jakie są jego największe bolączki i inne ciekawostki. Z góry dziękuję. Pozdrawiam!!! :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka9 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) A więc tak -oleju wchodzi 950 zresztą powinno być napisane na deklu przy korku wlewu-zawory luz (dwu zaworowiec) 0.08 ssący 0.13 wydech (cztero zaworowiec) 0.1 ssący 0.13 wydech -powietrze o ile mnie pamięć nie myli przód 1.75 bar tył 2.2/2.3 bar -Bolączki hmm nie jezdzic długo na max i pod maks bo urywa zawory w 4 zaworowych i ściera wałek w 2 zaworowym-kiepska dostępność części chyba ze za granicą CiekawostkiSilnik to suzuki gn/dr/gz ze zmienionym wałem, tlokiem i głowica, zasadniczo jeśli czegoś potrzebujesz do dołu silnika szukaj do gienka, oczywiście jeśli się wykrzaczy to warto zmienić silnik albo wał tłok i głowice na suzuki ze względu na więcej części, pozatym suzuki spokojnie poradzi sobie z big bore na 150 jedyna przeróbka to wydech trzeba lekko wygiac. Silnik taki sam montowany do hyo gf, rx i xrx. Skrzynie raczej nie do zajechaniaSpalanie rzędu 2.5-3.5 litraJeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć daj znać Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez luka9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki, i jeśli będę potrzebował czegoś jeszcze to napiszę. Pozdrawiam !! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi