?ukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Nie wiem co może być. Wymieniłem ten napęd licznika który jest mocowany w plastykowej obudowie zębatki i teraz licznik mnie oszukuje przynamniej o 10km/h. Tak się poskładał że kiedyś dałem po garach i strzelił mi łańcuch. Rozwalił plastykową obudowę i pogiął ten oryginalny napęd. Nie wiem jak to teraz zrobić żeby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 czy wymieniales zebnik napedu znajdujacy sie na zebatce? jesli tak, to pewnie kupiles do 250, a on ze wzgledu na inne tylnie kolo w 250 ma inna ilosc zabkow. musisz wymienic na 251. najlepiej policz zabki z tego co miales i z tego co teraz masz, jak jest inna ilosc, to wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 NIe wymieniałem tego zębnika a babka w sklepie powiedziała ze to wystrczy jak jest dobrane do odpowiedniego rozmiaru koła. A masz moze to gdzieś na wierzchu zeby policzyć bo już pewno starego nie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi