erykkyre Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 a możesz ewentualnie pokazać zdjęcie ka na odwrót były założone ? Ja będziesz wymieniał pływak to wyczyść wacikiem gniazdo ja czyściłem wacikiem do uszu i wiertarką wacik namoczyłem w benzyniei ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekdgr Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie udalo sie uratowac starego gaznika najprawdopodobniej poprzedni właściciel załatwił gniazdo / wiertarką?\ wymiana gaznika i po klopocie. Nie odpala super. Takk okolo za 2\4 obrotem ale odpala i jezdzi. Pytanko wiatrak w jakim polozeniu wskaznika na skali temperatury powinien sie wlaczyc. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez bartekdgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 ma dochodzić prawie do czerwonego trójkąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi