KaBaN Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Witam wszytskich:)Mam nastepujący problem: pojawił sie dosyć niedawno moto nie che zgasnąc po wyłączeniu stacyjki..stacyjka jest ok...sprawdzałem i po jest wyłączeniu prąd przez nią nie płynie....W czym problem???Wszystkie kable i połaczenia sprawdziłem i są zgodne ze schematem :) Może ktoś też tak kiedyś...z góry dzięki za porady :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 zdejmij fajke ze swiecy. jezeli moto zgasnie, to masz problemy z elektryka, a jak nie to dostaje samozaplonow :mrgreen: i masz problem z falszywym powietrzem, i/lub paliwem, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Dzięki za pomoc zide sprawdzić..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi