pawel.podkowka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam, jestem w trakcie poszukiwań części którą ja sam nazywam uchwyt linki sprzęgła (łapka sprzęgła). Nie mam pojęcia jaka jest fachowa tego nazwa:) W załączniku znajduje się zdjęcie tego elementu. Owa część znajduje się przy pokrywie przy zębatce. Ile ta część może być warta oraz na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie? W mojej części uszkodzony jest sam uchwyt na którym mocowana jest linka. Wałek z rowkami wchodzi w tuleję, w której jest koszyczek z dziurkami w których siedzą kulki łożyska. Kulki niestety już gdzieś pogubiłem:/ Wie ktoś może ile kulek potrzeba do złożenia zestawu, jaki jest oryginalny rozmiar kulki, oraz chyba przede wszystkim jak to złożyć? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi