Klapek Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Siemanko, wczoraj przyszedł do mnie z Larsson'a łańcuszek rozrządu i jutro go wymieniamy. Nareszcie bo już ze dwa tygodnie nie jeżdzę ze strachu że mi zaworki wpadną w tłoki, ale nie o tym chciałem pisać.Wczoraj koleś rozebrał silnik w swoim ZZR600 po tym jak nie mógł ustawić wakuometrami gaźników i się okazało że ma wypalone gniazda i zawory. Znalazł namiary na jakichś złodzieji z Warszafki którzy mu proponują cały silnik za 1300zł. :buttrock: Ale wolelibyśmy znaleźć głowicę legalną tylko że nie znamy ni w ząb niemieckiego więc ciężko nam się poruszać po eBay'u. Kto mi pomoże ma u mnie brofca :buttrock: POzdrofionka dla wszystkich grzebaczy :banghead: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi