derbixxx Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Siema! Dzisiaj odebrałem nowy zakup na 2015 rok! W trakcie wyszukiwania "tego nowego" było wiele, wiele pomysłów. Pocieszałem się tym, że wszystkie z jednej kategorii - naked.Wybór ostatecznie padł na BMW F800R, a wcale nie był na 1. miejscu na moich typów. Jednak bardzo dobre wspomnienia z BMW F650GS (1-cyl.) i fakt, że BMW mimo wszystko pod kątem wyposażenia robi bardzo kompletne motocykle przekonały mnie do tego wyboru. Przed wami BMW F800R, w kolorze Sakhir Orange! Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gratulejszyn ;)Teraz musisz kupić nowy telefon z lepszym aparatem , bo albo ja jestem takim daltonistą, albo nie wiem. Tak czy inaczej jakbym nie patrzył, to ten kolor żadnego odcienia pomarańczowego nie przypomina ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Niestety Cię zasmucę, ale foto było robione Lumią 930, więc całkiem niezły kalkulator :P Póki co trzeba uwierzyć, że to Orange, będzie słońce będzie pomarańcz, ruda rdza metalik, ale będzie. A tak w ogóle to może "Sakhir" znaczy "uwierz, że to jest..."? Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Albo Sakhir oznacza "inaczej" czyli F800R pomarańczowy inaczej. Tak, to chyba jest to ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Albo Sakhir oznacza "inaczej" czyli F800R pomarańczowy inaczej. Tak, to chyba jest to ;) Pozdr.F.właśnie! ;) Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertuz Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Gratki kolego!BMW górą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nie wolałeś poczekać i kupić modelu 2015? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Nie wolałeś poczekać i kupić modelu 2015? Cena inna... :P z takim wyposażeniem jak mój to wyraźnie inna. Poza tym ten już nie ma tak znienawidzonej przedniej lampy. Choć w lampie A.D. 2015 można się dopatrzeć światła z Husqvarny Nudy.Mój, choć ładnie wygląda, kupiony jako lekka używka - w kwietniu już będzie miał rok! BTW. Widzę, że coś się ta moja fotka niezbyt chętnie chce pokazać... :-/ Edytowane 23 Marca 2015 przez derbixxx Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Niestety podlinkowanie foto z pierwszego postu się zepsuło. Dlatego też podczas ostatniej przejażdżki zrobiłem nowe foto. Może nawet bardziej ciekawe. Mam nadzieję, że tym razem bezproblemowo zdjęcie będzie działało! P.S. Pogoda nadal ponura, więc Orange wciąż nie osiągnął swojej zajebistości. Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi