kdudka1988 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam!Jestem zainteresowany zakupem wszelkich części do Rometa Charta 210.Potrzebuję oryginalne części chart takie jak (oczywiście mówię o używanych wiem że o nowych mogę zapomnieć). Części których na pewno potrzebuję to:-błotnik przedni-błotnik końcówka-bagażnik (nie kombinowany kombinowany do poprawek mam)-blokada kierownicy-stopki boczne x2-regulator dźwigni hamulca/sprzęgła(kółeczko z trzema ramionami do regulacji długości linki) x1-manetka gazu wraz z klamką hamulca x1-linka gazu-linka licznika-wajcha zmiany biegów oryginalna niespawana (potrzebuję dwie jedną mam już obiecaną więc pozostaje jedna)-potrzebuję jeszcze dwóch stopek bocznych.-oryginalne lusterko-śruby którymi jest przykręcony bagażnik i siedzenie-oraz wszelkie śruby i zawleczki do charta+gumy (gumy mogą nosić ślady użytkowania, nie mogą się rozlatywać)-guma kopniaka x2-guma wajchy zmiany biegów x2-guma stopki kierowcy x4-guma stopki pasażera x4W razie wystąpienia kolejnych braków będę dopisywał w kolejnych postach.kontakt:[email protected]gg9552660tel. 884735977PozdrawiamKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wpadnij na chłopcy rometowcy, chłopaki będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdudka1988 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Właśnie tam już wpadłem, niestety nie wszystko jest. Tak więc tu też parę słów napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi