kaspion2 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam zamierzam kupić w wakacje Ktm Duke 125 , jest to motor pomarańczowo czarny więc chciałbym sobie kupić jakiś ładny pomarańczowy kask ( coś w tym stylu ) jeśli znacie jakieś proszę o odpowiedź . Znalazłem taki kask ale niestety nie wiem jak sie on nazywa może ktoś wie?(wiem że to kask enduro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Albo i rowerowy ;) Jeśli ktoś nie dał wlepy na daszku dla picu, to jakiś model 'six six one' -> http://sixsixone.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspion2 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Myśle , że jest to dodatkowa wlepa , ponieważ nie znalazłem takiego modelu kasku na ich stronie :) . Interesują mnie głównie kaski własnie taki jak ten pomarańczowy + jakieś zdobienia , może wiesz gdzie sprzedają kaski takiego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi